• Numai online
SONAR GARMIN STRIKER PLUS 7SV GPS
  • SONAR GARMIN STRIKER PLUS 7SV GPS

SONAR GARMIN STRIKER PLUS 7SV GPS

2.613,85 lei
cu TVA *
Cantitate
In Stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Cod producator: GARMIN HG.010.01874.01

STRIKER ™ Plus 7sv. cu un ecran de 7" luminos cu sistem GPS incorporat. oferă programe de desen hărți Quickdraw Contours. care stochează suprafețe până la 2 milioane de acri de conținut. Sonarul tradițional Garmin CHIRP oferă imagini clare. cu o separare a țintei remarcabilă. Obțineți imagini aproape fotografice a ceea ce trece mai jos și alături de barca dvs. cu ajutorul sondei de scanare CHIRP ClearVü și CHIRP SideVü. Utilizați Wi-Fi încorporat pentru a utiliza aplicația ActiveCaptain pentru notificări inteligente. acces la date comunitare Quickdraw Contours și multe altele.

Garmin Quickdraw™ Contours
În timpul deplasărilor. software-ul de cartografiere Quickdraw Contours creează hărți HD ale locurilor unde ați fost. Nu sunt necesare cunoștințe speciale. STRIKER ™ Plus 9sv poate acum să stocheze până la 2 milioane de acri din hărțile Quickdraw Contours cu contururi bine definite.

ActiveCaptain App
STRIKER ™ Plus 9sv dispune de Wi-Fi încorporat. astfel încât puteți adăuga aplicația gratuită. all-in-one ActiveCaptain. Odată cuplat. puteți obține notificări inteligente chiar pe ecran. De asemenea. puteți accesa Comunitatea Quickdraw Contours pentru a vă împărtăși unele dintre noile dvs. hărți sau pentru a descărca date noi din comunitate. Veți putea chiar să obțineți actualizări pentru sonar utilizând conexiunea Wi-Fi și aplicația ActiveCaptain.

Clear Scanning Sonar Images
STRIKER ™ Plus 9sv acceptă scanări Garmin ClearVü ™. care vă oferă o imagine aproape fotografică. largă a ceea ce trece sub barca dumneavoastră. De asemenea. suporta scanări Garmin SideVü ™ pentru o vizualizare clară. a ceea ce se intinde pe fiecare parte a barcii dvs.. astfel incat sa puteti vedea clar structura. obiectele scufundate si petele. Sonarul tradițional Garmin CHIRP oferă siluete clare ale peștilor și o separare a țintelor remarcabilă.

GPS Fishfinder
GPS-ul integrat. de înaltă sensibilitate vă găsește și vă menține poziția oriunde v-ați afla pe apă. GPS-ul vă permite să marcați puncte de referință pentru locații diferite. Deci. dacă peștii se regăsesc într-un singur loc. îl puteți marca și puteți reveni la următoarea călătorie. Marcați pontoane. rampe de barcă și alte locații de pe lac și creați rute de revenire la ele pentru următoarea călătorie.

De asemenea. GPS-ul permite sistemului STRIKER ™ Plus 9sv să afișeze viteza pe ecran. astfel încât să fiți sigur că vă deplasați la viteza potrivită pentru identificarea în zonelor controlate.

- Dimensiuni: 23.5 x 14.0 x 5.8 cm
- Greutate: 0.8 kg
- Rezistență submersă: IPX7
- Tip display: WVGA colour
- Dimensiune display: 7"
- Rezoluție display: 800 x 480 pixels
- Suportă Dual-frequency (50/200 kHz)
- Sondă Dual-beam (77/200 kHz)
- Frecvențe admise: traditional: 50/77/200 kHz; CHIRP (medii și înalte); ClearVü și SideVü 260/455/800 kHz
- Putere de ieșire: 500 W (RMS)
HG.010.01874.01